Falk Magnussens nye konstellation

I foråret 2023 gik begge mine forældre, Henrik og Kari Falk Magnussen, desværre bort. De har i fællesskab været kernen i virksomheden H Falk Magnussen, der har eksisteret siden 1959.

H Falk Magnussen – en rejse gennem tiden.
Virksomheden, som har eksisteret i 65år, har haft både mange navne og har været omkring forskellige brancher. Virksomheden startede som en murerforretning, senre solgte den svømmebassiner og i starten af 80’erne stod teaterbranchen så for skud. De seneste 30 år har H Falk Magnussen dog lignet den virksomhed, som I kender den i dag. En virksomhed der udvikler stole, lydskærme og nodestativer til orkestre og musikere. Én ting der er fælles for alle de ovenstående brancher var og er, at min far altid ønskede at tilpasse løsninger og produkter til kunderne. Netop det forbliver kernen i virksomheden. Vi tror fortsat på, at tilpassede løsninger, skaber de bedste og mest fleksible resultater for hver enkelt kunde.

Så hvad gør man, når man som søn står tilbage med en virksomhed med så meget historie?
Jeg og min familie, har efter megen betænksomhed besluttet, at historien ikke ender her, men at vi skal føre virksomheden videre i den ånd, som Henrik altid har gjort. Det gør vi med hjælp fra alle de produktionstegninger han har efterladt i sit arkiv samt den viden og kunnen vores underleverandører ligger inde med. Vi vil derved gerne forsætte med, at levere de produkter, du som kunde ind til nu har efterspurgt.

Det er vores mål at komme ud at besøge mange af jer kunder som virksomheden har leveret produkter til, for dels at lære vores kundegrundlag bedre at kende og samtidig forstå, hvilke behov vi kan opfylde for de udøvende musikere og orkestre.

Har I lyst til et besøg, møde eller blot en kort snak om produkter, så ræk endelig ud. Vi ser frem til at høre fra dig med stort som småt!

De bedste hilsner Even Falk Magnussen

Teamet bag Falko Orkesterinventar: Fra venstre Even (Søn af Henrik Falk Magnussen), Signe (barnebarn), Thomas (mand til Signe)