Om Falk Magnussen

Firmaet Falk Magnussen varetager opgaver omhandlende orkesterinventar til alle former for orkestre. 
Vi sætter virkningsevne, fleksibilitet, design og kvalitet i højsædet til konkurrencedygtige priser.

Notabene nodestativer er det mest kendte og anvendte i Norden, med sit elegante gedigne design, samtidig let at indstille, robust stativ med god stabilitet. Notabene leveres i mange typer, se under nodestativer.

Orkesterstole er også et stærkt aktiv, hvor vi råder over flere typer, som firmaet selv udvikler og konstruerer. Mottoet for orkesterstolene er, stole for alle musikere, både store og små. Let indstillelige til alle formål. God siddekomfort. Se under orkesterstole.

”Falko” lydskærme udvikler og konstruerer firmaet selv i samråd med orkestre. Avanceret måleudstyr har firmaet investeret i, som viser nøjagtige målinger af dæmpningsevnen i dB i ønskede frekvenser. Derved opnås det bedst mulige resultat.

Byggeri, swimmingpool, teater, musik

Firma H. Falk Magnussen startede som murermester og entreprenør i 1959, opførte mange projekter inden for boligbyggeri og erhverv. Som et naturligt fagområde for firmaet, blev der i 1967 startet et nyt firma der projekterede og byggede swimmingpool, såvel private som offentlige anlæg, det nye skud på stammen fik firmanavnet Sunswimm.

At føde børn i vand var og er stadig aktuelt, på opfordring og i samråd med fødeafdelingen på Hvidovre Sygehus udviklede og konstruerede Sunswimm det første bassin for vandfødsler.

Firmaet havde også faglig ekspertise og interesse for teater, biografer og musikkens verden.

H. Falk Magnussen og Sunswimm blev en vigtig faktor inden for dette område.

Det første af mange interessante projekter blev mobil publikum tribune og stole til Gladsaxe Teater, i kølvandet fulgte mange projekter, bl.a. rundhorisont til Det Kongelige Teater, teatersal til Nordens Hus i Grønland, indredning af teater-musiksale.

Det selvstændige skud af firmaet, fik navnet Sunstill. Et naturligt område for firmaet var kontakt til musikhuse, orkestre, og musikskoler som blev startet og udbygget, med leverancer af orkester-inventar.

Sunstill voksede sig så stort at en stor del af firmaet blev flyttet over på andre hænder i 1998.

I den forløbne tid blev der knyttet tættere kontakter til orkestre, så ejeren af firmaet, Henrik Falk Magnussen blev opfordret til at udvikle lydskærme.

Sveriges Radios Symfoniorkester – Berwaldhallen

Vi är mycket nöjda med skärmarna. Falko® S560S lydskærme

Birgit Lundmark
Kör-och orkesterchef
SR Berwaldhallen