Notebookstand Falko

Ønsker du et tillbud? Så skriv os på falk-m@falk-m.dk eller ring på +45 20 98 65 99

Beskrivelse

Den bærbare computer er kommet for at blive i alle familier, både hjemme og på arbejde. En bærbar computer er som en mobiltelefon, den skal være lige ved hånden, men den er sværere at pladsere. Hvordan skal man lige stå eller sidde, når den skal bruges? Arbejdsstillingen skal først og fremmest være god, og det er uheldigt at lægge sin bærbar på skødet. Det giver varme lår, og huden kan på sigt tage skade.

Det har Falko® Design løsningen på. Falko® Notebook Stand har de nødvendige funktioner, som gør, at notebooken altid er i den rette arbejdsstilling, højde og afstand. En solid platform, som kan skydes op og ned, som kan vippes, så din notebook passer præcis til din arbejdsstilling, uanset om du står eller sidder. Det er det, der gør arbejdet lettere og sjovere.

Med Falko® Notebook stand får din ryg en ven for livet, altid en stilling der passer for dig. H. Falk Magnussens design og udvikling har fundet de rette løsninger, med det helt nye koncept. Med Falko® Notebook stand får din ryg en ven for livet, altid en stilling der passer for dig. Platformen kan spejlvendes, så arbejdsstillingen passer bedst, om du står eller sidder. Det er også vigtigt at tastaturet får den rette hældning, det gør det hele lettere – den får man med Falko® notebook stand.

Under udviklingen er der tænkt på let og alsidigt design, stor holdbarhed, ingen trætheds-funktioner, altid den samme.Højde, hældning og afstand kan justeres lige så let, som at skifte stilling, når du sidder eller står op. Undgå de ubehagelige arbejdsstillinger, man kender følgerne af, når der arbejdes på den bærbare computer.

Ondt i ryg, læn, nakke, albuer og håndled er fortid, tillige med de opvarmede lår.

 

Notebook_Stand1notebook