Om Falko lydskærme

IMG_0578IMG_0571Værn om ørerne med Falko®Lydskærme .

Velkommen til en tryg verden mod højt lydtryk i orkesteret med Falko® Lydskærme.

Gå på opdagelse og vælg den lydskærm, der giver dig bedst beskyttelse mod høreskader og tinnitus.

Lydskærmene er udviklet i samråd med professionelle musikere.

Ændrer ikke lydbilledet.

Alle lydskærm-typer er udformet og konstrueret sådan, at de beskytter den enkelte aktør uden at virke generende eller pladskrævende, og så står de stabilt.

Skærmpladen er udført i 3 eller 4 mm tyk transparent brudsikker polycarbonat i gennemtænkte udformninger. Det kraftige stålstativs fod med sort epoxybelægning er identisk med Notabene nodestativet

Teleskopstangens højderegulering og skærmens vippebeslag er trinløse. Stativets to grundhøjder og hældningsgraden øger fleksibiliteten.

For at opnå bedre lyddæmpning er nogle lydskærmene også forsynet indvendig med 25 mm tyk special-lydabsorberende plade.

Ligeledes også monteres med 10 mm lydstop for returlyde.

Det optiske er højt prioriteret, derfor er belægning af absorptionen valgt i koksgråt design. I Århus Symfoniorkesters øvesal har vi foretaget lydprøver på alle vore lydskærme. Frekvenserne på lydkurvekortene er valgt ud fra de områder, som musikerne føler er mest belastende.

Sammenholdes lydskærmtyper og lydkurver i vores datablade, forenkles det ellers så svære valg af, hvilken type lydskærm der giver bedst lyddæmpning, sammen med maksimal bevægelsesfrihed. På de underliggende sider har vi med illustrationer, billeder, lydkort og skitser lavet en kort information om Falko lydskærme. Så god fornøjelse med at vælge Deres nye personlige Falko lydskærm.

Er der spørgsmål er vi naturligvis til tjeneste.

PICT0168-sq  PICT0170-sq PICT0173-sq

PICT0175-sq PICT0179-sq PICT0180-sq